Mobilă de lux pentru un decor rafinat

Un decor rafinat este un aspect fundamental căutat în orice mobilier de lux. Magazinul MobilaDeLuxOnline.ro comercializează sute de produse de calitate pentru a îmbrăca casele cu personalitate. Aici poț găsi cele mai spectaculoase piese de mobilier precum mese, scaune, canapele, rafturi, comode, paturi, dulapuri, vitrine, bufeturi și multe altele. Oferă-i casei un stil nou, modern, avangardist, de lux, cu ajutorul mobilierului comercializat de acest magazin.

Comerciantul este distribuitor a mobilierului marca Mobex, Dalin, Bellona, BRW, Tempur. Totodată, este importator și producător în serie și la comandă de mobilă în stil clasic sau modern.

În portofoliul firmei sunt cuprinse 541 de produse în stil clasic, 130 produse care se încadrează în stil modern și 20 de modele de paturi și saltele. Mobilierul este produs cu preponderență din lemn masiv, de diferite esențe.

Piesele de mobilier din lemn masiv care se regăsesc în magazinul MobilaDeLuxOnline.ro sunt caracterizate de:

· Aer natural. Trăsăturile lemnului vor transmite o căldură incomparabilă esteticii oricărui spațiu din casă.

· Durabile în timp. Toate piesele de mobilier reprezintă o investiție pe termen lung.

· Proiectare. Deși sunt realizate în dimensiuni standardizate pentru o funcționare optimă și ergonomică, fiecare model va avea un detaliu care îl va face unic.

· Aspect natural. Lemnul are un model și linii frumoase care creează o atmosferă caldă și naturală care se reproduce în atmosfera camerelor.

· Reglează umiditatea, o absoarbe dacă există un exces și o eliberează dacă mediul este foarte uscat.

· Ușor de întreținut și curățat. Mobilierul necesită îngrijire pentru a rămâne în stare bună mult timp, dar curățarea și îngrijirea lemnului solid nu este complicată.

· Eleganță. Piesele de mobilier sunt unice și atemporale.

https://www.mobiladeluxonline.ro/

La MobilădeLuxOnline.ro ai posibilitatea de a opta pentru mobilier pentru camera de zi, camera de tineret, dormitoare, bucătărie, baie, birouri, cabinete de lucru,

Piesele de mobilier de lux comercializate au fost create pentru a scoate în evidență și pentru a atrage atenția, atât a clientului, cât și a vizitatorilor acestora.

Descoperă selecția unică de produse pentru decorarea casei accesând siteul web www.mobiladeluxonline.ro. Toate au un detaliu care le fac speciale. Odată comandate, bunurile pot fi livrate în sistem door-to-door către cumpărător prin curierat sau în showroom-urile Mobiladeluxonline.ro. În funcție de valoarea produselor achiziționate se poate asigura transportul și montajulgratuit în Bacău și în împrejurimi. Pentru livrările din țară, tariful transportului se calculează în funcție de distanță și de volumul comenzii.

Lasă un comentariu