Complexul Lions din Voronet isi asteapta oaspetii in fiecare anotimp

Multi turisti petrec multa vreme in gasirea locatiei potrivite pentru cazare intr-o anumita zona. Daca intentionezi sa explorezi un loc pentru cateva zile, asigura-te ca dai destula atentie partii de cazare, in caz contrar sejurul tau poate fi afectat in mod serios.

Fara indoiala, poti asculta sugestiile prietenilor, colegilor, vecinilor tai pentru a gasi cele mai bune unitati de cazare, dar cu toate acestea, decizia finala iti apartine in totalitate. O buna modalitate de a gasi o locatie pentru cazare in regula, este cautarea pe internet prin intermediul motoarelor de cautare. In plus, astfel ai acces usor la recenziile date de catre fosti clienti care relateaza din maniera proprie modul in care au fost cazati.

Aceasta modalitate este una accesibila, vei putea gasi si compara multe hoteluri si pensiuni conform nevoilor si cerintelor tale. Unii dintre factorii pe care ar trebui sa ii iei in considerare in timp ce cauti cazare pe web includ reputatia, calitatea serviciilor, disponibilitatea si preturile.

Daca, de exemplu, cauti cazare Voronet in primele rezultate vei gasi Complex Lions din Voronet, o unitate care isi merita cu desavarsire cele patru stele pe care le detine.

Zona Voronetului este o zona de o frumusete aparte, datorita elementelor naturale care o caracterizeaza dar si datorita celebrei manastiri, care este localizata la doar 1.5 km de complexul turistic.

Pensiunea dispune de 60 de locuri de cazare, in camere duble mici, duble mari si apartamente, dotate cu tot ceea ce trebuie pentru un sejur confortabil: balcon cu fotolii tip leagan, televizor lcd, minibar, internet wireless, centrala termica si baie proprie cu dus sau cada si uscator pentru par.

In cadrul complexului se poate servi si masa, atat micul dejun, pranzul, cina sau o simpla gustare, in restaurantul de 40 de locuri, se poate sta pe terasa in zilele toride de vara sau in foisor.

Ambientul este cu totul deosebit, datorita arhitecturii exterioare in care predomina contrastul dintre negru si alb dar si datorita interioarelor care sunt foarte elegante.

Preturile sunt convenabile pentru cei care calca pragul complexului si anume 150 lei pe noapte pentru camera dubla mica si pentru camera dubla mare si 180 lei pe noapte pentru un apartament.

Gazdele asteapta oaspeti in orice perioada a anului, in orice anotimp, chiar si cu prilejul sarbatorilor de Paste sau celor de iarna, Craciun si Revelion. Pentru cele doua din urma, pe pagina web a complexului, complexlions.ro, se pot consulta ofertele valabile pentru acest an.

Lasă un comentariu