Aranjeaza mobilierul pentru dining intr-o maniera substantiala

Proiectarea dining-ului nu este o sarcina foarte grea. Este vorba despre modul in care poti utiliza spatiul disponibil si poti profita din plin de acesta. Oferind o nota personalizata, poti oferi un aspect exemplar zonei tale de luat masa. Asigura-te ca nu supraincarci camera si alege un stil care sa se potriveasca cu spatiul tau.

Oferind punctului focal al casei tale, o atingere personalizata este un lucru esential. Fara indoiala, sala de mese din casa este centrul atractivitatii. Asadar, dand o atingere rafinata este important. Diferite elemente iti pot imagina zona de luat masa fantastica, oferind o imagine fulger. Pentru a optimiza spatiul tau de luat masa, urmeaza cateva sfaturi:

  1. Evalueaza spatiul

Inainte de a lua orice piesa de mobilier, determina spatiul disponibil. Ar trebui sa notezi dimensiunile camerei, dupa masurarea acesteia, iar apoi, ar trebui sa cauti un mobilier potrivit pentru incaperea respectiva.

    2. Intocmeste o lista a cerintelor tale

Intr-o sala de mese, in primul rand ai nevoie de o masa. Uneori, ai nevoie de o piesa de mobila suplimentara pentru depozitare. De asemenea, nu trece cu vederea nevoile membrilor familiei tale. De exemplu, copiii tai nu pot manca fara sa se uite la TV, deci un TV in camera respectiva este necesara intr-un astfel de caz. Exista mai multi factori mici, cum ar fi depozitarea tacamurilor, a servetelelor, care ar trebui sa fie luate in considerare in timp ce planifici interiorul dining-ului. Pentru a te asigura ca nu pierzi nici un punct fa o lista cu tot ceea ce trebuie.

     3. Evita supraincarcarea

Uneori, in timp ce ne uitam la prea multe desene sau modele, avem tendinta de a ne pierde sensul de orientare si nu putem decide designul, culoarea si aspectul care pot duce la alegeri abrupte care duc la supraincarcare. Cheia pentru o zona de mese de succes este ca exista suficient spatiu pentru ca oamenii sa se miste liber. Poti dota zona mica de luat masa, cu o masa extensibila si scaune pliante pentru a economisi spatiu suplimentar.

     4. Foloseste candelabre

Lumina puternica poate transforma intregul aspect al camerei, iar un candelabru poate actiona ca o glazura pe tort. Se recomanda asezarea mesei in centru sub candelabru pentru a crea un punct focal. De asemenea, asta ajuta la crearea unui echilibru intre aranjamentul mobilierului general, oferind un aspect elegant la locul respectiv.

     5. Pune un tapet

Daca ai o masa standard in dining fara alta piesa de mobilier, poti lucra la pereti. Pentru a elimina aspectul plat, poti opta pentru un tapet, cu un model complet care ofera o imagine indrazneata, ceea ce poate face aspectul foarte eficient si face spatiul sa para mai mare. Acoperind peretii tai cu imagini de fundal este o modalitate foarte buna de personalizare.

   6. Camera cu doua scopuri

Mobilierul pentru mese nu se limiteaza numai la mese si scaune pentru mese, ci include si dulapuri de bar, scaune de bar, carucioare de bucatarie si multe altele, ceea ce inseamna ca sala de mese poate fi amenajata cu mult mai mult. Deci, daca spatiul permite, poti avea un mini bar in sala de mese sau chiar niste rafturi pentru carti, ceea ce face ca aceasta sa fie o sala de studiu cuprinzatoare.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s