Scade valoarea facturilor tale la utilitati montand un dedurizator de apa

Toata lumea cauta modalitati de economisire a banilor, dar multi dintre noi uitam sa privim la sistemele de apa din locuinte. Achizitionarea unui dedurizator de apa, acasa sau la birou poate reduce semnificativ costurile utilitatilor. In plus, unele dispozitive sunt favorabile si mediului inconjurator nu doar imbunatatirii vietii.

dedurizare apa

In primul rand ne tot intrebam: De ce exista un interes atat de mare in dedurizarea apei? iar raspunsul ar putea fi ca beneficiile depasesc cu mult costurile de operare. Chiar daca achizitia unui sistem de dedurizare presupune o investitie, aceasta este genul de investitie care se va recupera pe parcursul timpului. Beneficiul cel mai remarcabil este consumul redus de combustibil la incalzirea apei. In plus, sistemele de apa potabila precum si incalzitoarele de apa sau masinile de spalat au asigurata o mai buna performanta si o durata de viata extinsa. Mediul inconjurator are si el de castigat, prin reducerea deseurilor si conservarea materiilor prime si a energiei utilizate in procesul de productie.

Vasele si hainele spalate cu apa dura, nededurizata, pot determina aparitia petelor albe, a dungilor, sau a reziduurilor de sapun. Un dedurizator de apa, face ca, clatirea sa fie mai profunda, lasand hainele, vasele, parul si pielea mai curate. Deasemenea, apa dedurizata scade consumul de detergenti pentru curatare, fapt care duce la reducerea costurilor. Dupa ce veti instala un dedurizator, veti putea observa ca, chiuvetele, cabina de dus sau cada vor fi mai curate si mai usor de intretinut.

Incalzitoarele de apa se vor incalzi mult mai repede dupa instalarea unui sistem de dedurizare, estimandu-se ca acesta va creste eficienta cu 22% in cazul radiatoarelor electrice si cu 29% in cazul unitatilor alimentate cu gaz. Eficienta imbunatita reduce consumul de energie, ceea ce duce la facturi mult mai mici.

Asadar, de unde achizitionam un dedurizator de apa?

Aldo Sorali, este magazinul online care comercializeaza solutii de tratare a apei, printre care cele mai eficiente dedurizatoare de apa, la preturi competitive. http://www.aldosorali.ro va asteapta pentru comenzi, oferindu-va si consultanta in alegerea produselor dorite.

apa dura

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s