Produse de curatenie

Agentii de curatare sunt substante lichide, pulbere, sub forma de spray sau granule, utilizate pentru a indeparta murdaria, inclusiv praful, petele, mirosurile urate. Unii agenti de curatare pot ucide bacteriile si pot curata in acelasi timp.

Produsele de curatenie sunt de regula solutii de apa care pot fi acide, alcaline sau neutre, in functie de utilizare. Agentii de curatare pot fi de asemenea pe baza de solvent sau cu continut de solventi numiti degresanti.

 slide_home_lavasciuga_nuovo_sito_faip_869x375_tris

Pentru o curatenie ca la carte totusi, nu recomandam orice produse de curatare, ci produse profesionale de curatenie. O firma distribuitoare de astfel de produse este Ago Salubrity, care prin intermediul magazinul sau online http://www.agosalubrity.ro, comercializeaza produse de curatenie, echipamente pentru curatenie, fiind unicii distribuitori de pe piata din Romania a produselor Faip din Italia.

Marca Faip, marca de renume italiana, a fost fondata in anul 1969 avand obiectivul de a crea conditii optime de curatare in toate mediile. Faip este una dintre cele mai bune alegeri pentru companiile publice si private care au nevoie sa comercializeze masini de curatat cu presiune, epuratoare, detergenti profesionali, aspiratoare, echipamente profesionale si tehnice.

prodotti-per-la-pulizia

Pentru a face oferta cat mai completa, Faip, a selectat cu atentie gama de detergenti si echipamentele utile pentru realizarea sarcinilor de curatare si sanitarizare a fiecarui mediu in parte. Produsele lor sunt de inalta calitate tocmai pentru a asigura un spatiu cat mai curat si cat mai sanatos.

Gama lor de detergenti profesionali, dezinfectanti, intretinatori pentru fiecare tip de suprafata, ceara, este una completa si intotdeauna respecta mediul inconjurator cu ajutorul produselor ecologice si a produselor chimice specializate.

Nu ezitati sa vizitati magazinul virtual al celor de la Ago Salubrity, pentru toata gama de detergenti si echipamente profesionale, pentru o curatenie de cinci stele, pentru oricare spatiu pe care il doriti curat.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s