Beneficiile unei noi usi de garaj

usa de garaj tip lemnCand construiesti o noua casa, companiile de constructii si firmele de dezvoltare, fac ce fac si incearca sa economiseasca bani pe materiale de constructii, cum ar fi usile de garaj. Acest lucru poate fi grozav pentru contractori, insa nu este un lucru prea recomandat pentru detinatorii de case, din cauza reparatiilor constante si a mentenantei ce se va derula in anii ce vor urma.

Nu peste mult timp, detinatorii de case vor fi pusi in fata faptului ca vor trebui sa-si inlocuiasca usa de garaj cu una noua si de calitate.

Beneficiul #1: Cresterea valorii casei tale

Usile de garaj moderne tind sa stimuleze valoarea caselor datorita cresterii longevitatii sale, putinii intretineri, functiilor si aspectului grozav. Casa va fi mult mai usor de vandut, daca ar deveni asta vreodata o optiune, fiindca va fi mult mai sigura, mai eficienta din punctul de vedere al energiei si asa mai departe.

Beneficiul #2: Reducerea timpului petrecut in intretinerea usii de garaj

Vechile usi de garaj din lemn pot fi groaznice cand vine vorba de intretinere, pe cand usile de garaj moderne necesita mult mai putina intretinere, in timp ce arata superb.

Beneficiul #3: Economisirea banilor pe incalzirea si racirea casei tale

Din cauza faptului ca vechile usi de garaj nu sunt izolate, acestea tind sa piarda caldura sau racoare pe care casa ta incearca s-o retina, depinzand de sezon. Inlocuind vechea usa de garaj cu una nou, izolata, te va ajuta sa nu mai pierzi energie, mai ales daca ai un dormitor sau o alta camera deasupra garajului.

Beneficul #4: Imbunatatirea aspectului casei tale

Casele cu noi usi de garaj eficiente din punctul de vedere al energiei tind sa schimbe aspectul casei pentru potentiali cumparatori sau in fata publicului general decat o fac casele cu vechi usi de garaj. Optiunile disponibile in zilele noastre pe piata fac usoara sarcina de a-si personaliza look-ul casei cu ajutorul unor usi de garaj aspectuoase cu gust.

Beneficiul #5: Furnizarea unui acces sigur catre acasa

Usa de garaj este poate cea mai usoara cale de acces catre casa ta. Acest lucru inseamna ca multi oameni folosesc usa de garaj mai des decat usa din fata, in timp ce se urca in masina si pleaca si se intorc de la munca.

usa de garaj

Concluzie: Dupa cum poti vedea, beneficiile sunt multe si nu se opresc aici. Esti pregatit sa-ti inlocuiesti usa la garaj?

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s