Cabinet de avocatura Grosu Alexandru – Suceava

avo  Avocat Suceava

Clienţii Cabinetului se bucură mereu de un pachet complet de servicii juridice de calitate, incluzând atât asistenţă şi reprezentare în instanţă, cât şi consultanţă juridică, create şi adaptate continuu pentru satisfacerea necesităţilor acestora.

De asemenea, datorită politicilor manageriale de top ale Cabinetului, care permit limitarea costurilor în condiţiile menţinerii standardului de calitate ireproşabilă, clienţii au parte de cel mai bun raport calitate – preţ.

Onorabilitatea noastră rezidă din studiul temeinic al cauzelor care ne sunt încredinţate, prezentarea la fiecare termen la instanţele de judecată sau alte instituţii, conform mandatului încredinţat, onestitatea, conştiinciozitatea şi probitatea profesională, pledoariile pline de  demnitate faţă de judecători şi de părţile din proces.

În condiţiile obligatorii ale legii, toţi avocaţii cabinetului nostru sunt asiguraţi pentru răspunderea profesională, în condiţiile stabilite prin statutul profesiei, garant suplimentar al alegerii perfecte pe care o faceţi în cazul angajării nostre în litigiile dumneavoastră.

 

Mai multe detalii pe : http://www.avocat-grosu.ro

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s